Workshops

Amsterdamse waterleidingduinen

Wintershoot

 

Opaalkust

 

Kinderdijk

Sneeuwklokjes

Landschaftspark Duisburg

Herfst in de vallei van de Hoëgne

Macro bospaddenstoelen

Het uitgelezen gebied voor wie van echte natuurfotografie houd. Heel veel damherten, vossen, vogels,.... Maar ook een prachtlocatie voor landschappen.

De Amsterdamse waterleidingduinen is een gebied van maar liefst 3400ha groot dat zich bevindt tussen Noordwijk en Zandvoort.

Lees verder

Wanneer je aan onze kust de Franse grens passeert en je rijdt verder tot net voorbij Calais ben je in het fotoparadijs. De Cote d'Opale is een ongerept en gevarieerd stuk natuur waar je als fotograaf niet genoeg van krijgt. Indrukwekkende kliffen, pittoreske vissersdorpjes, prachtige stranden...

Lees verder

De molens van kinderdijk hebben ze niet zonder reden op de lijst van Unesco werelderfgoed geplaatst. Het is daar buitengewoon prachtig, vooral wanneer de weergoden hun beste beentje voorzetten. 

Lees verder

Sneeuwklokjes zijn de bloemetjes die de fotografen in het prille voorjaar naar buiten lokken. Na een winterperiode die vaak grijze en druilige dagen geeft kijk ik er enorm naar uit om de eerste bloeiende bloemetjes te kunnen fotograferen.

Lees verder

Nog niet zo heel lang geleden was de industrie de alleenheerser op dit terrein. De permanent rokende schoorstenen van deze staalfabriek beheersten de omgeving tot 1985. Vnadaag heeft de natuur zijn plaats terug ingenomen tussen deze gebouwen. Industrie, natuur en cultuur

gaan hier hand in hand.

Lees verder

De Hoëgne is een schilderachtig zijriviertje van de Vesder en stroomt door de provincie Luik. Het is de plaats bij uitstek om de prachtige herfstkleuren van de loofbossen in combinatie met de kracht van het stromend water op foto vast te leggen.

Lees verder

Nu het bos de prachtigste kleuren heeft geven we de paddestoelen die daar weelderig groeien alle aandacht. Met een beetje creatief denken en gebruik maken van enkele kleine hulpmiddelen maken we de mooiste beelden.

Lees verder

In voorbereiding

zaterdag

19 oktober

zaterdag 

23 november

In voorbereiding

In voorbereiding

zaterdag

9 november

zaterdag

12 oktober

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.

Accepteren