Sneeuwklokjes

Sneeuwklokjes zijn de bloemetjes die de fotografen in het prille voorjaar naar buiten lokken. Na een winterperiode die vaak grijze en druilige dagen geeft kijk ik er enorm naar uit om de eerste bloeiende bloemetjes te kunnen fotograferen. Van de vroege bloeiers is het sneeuwklokje zeker mijn favoriet. Vaak kom je ze in de natuur tegen in grote getale bijeen wat mooie taferelen geeft. Tegelijkertijd zie ik het als een harde  bloem die bestand is tegen de soms nog bittere koude en zelfs bij sneeuw het hoofd niet laat hangen, maar ook als een teder kwetsbaar bloemetje.  Het sneeuwklokje is dan ook een uitdagend onderwerp om op een eigen creatieve manier op de foto te krijgen.

 

Wanneer ?                      Zaterdag 9 februari. We starten ter plaatse om 09:00 en sluiten omstreeks 12:00 af

 

 

Waar ?                         Ten noorden van het Waasland. Exacte locatie wordt per mail doorgegeven na                                         inschrijving.

 

 

Wat mee te nemen ?          Camera, macrolens, statief, eventueel afstandsbediening, een flitsparapluutje, een                                     flits kan ook handig zijn evenals een zaklampje. Een stuk plastic om op te zitten.

                                 Vergeet zeker niet voldoende  geheugenkaartjes en reserve batterijen.

 

 

Inschrijven ?                    Inschrijven kan je via mail of via het contacformulier

                                 bij inschrijving voor deze workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Prijs ?                          20€ 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.

Accepteren