Workshops

Amsterdamse waterleidingduinen

Wintershoot

 

Opaalkust

 

Kinderdijk + Veluwe

Sneeuwklokjes

Het uitgelezen gebied voor wie van echte natuurfotografie houd. Heel veel damherten, vossen, vogels,.... Maar ook een prachtlocatie voor landschappen.

De Amsterdamse waterleidingduinen is een gebied van maar liefst 3400ha groot dat zich bevindt tussen Noordwijk en Zandvoort.

Lees verder

Wanneer je aan onze kust de Franse grens passeert en je rijdt verder tot net voorbij Calais ben je in het fotoparadijs. De Cote d'Opale is een ongerept en gevarieerd stuk natuur waar je als fotograaf niet genoeg van krijgt. Indrukwekkende kliffen, pittoreske vissersdorpjes, prachtige stranden...

Lees verder

De molens van kinderdijk hebben ze niet zonder reden op de lijst van Unesco werelderfgoed geplaatst. Het is daar buitengewoon prachtig, vooral wanneer de weergoden hun beste beentje voorzetten. Neem daarbij de hertenbronst op de Veluwe en je hebt de beste ingrediƫnten voor een onvergetelijke dag...

Lees verder

Sneeuwklokjes zijn de bloemetjes die de fotografen in het prille voorjaar naar buiten lokken. Na een winterperiode die vaak grijze en druilige dagen geeft kijk ik er enorm naar uit om de eerste bloeiende bloemetjes te kunnen fotograferen.

Lees verder